Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær italiensk hos FOF København

Latin

Salve! Lær latin på aftenskole i København – latin for både begyndere og øvede

Engang talte man latin i store dele af Europa, men i dag betegnes det som et »dødt sprog«, fordi ingen længere taler det. Alligevel har latin en enorm betydning for vores sprog og tænkning. Latin er også grundstenen for moderne romanske sprog som fx italiensk, fransk, spansk og portugisisk. Lærer du latin, vil du derfor have gode forudsætninger for at tilegne dig en lang række andre sprog. Tag et kursus i latin for begyndere og lær basal grammatik, danske fremmedords latinske rødder og oversæt latinske tekster. Vi tilbyder også kurser i latin for dig, som allerede har fået smag for latin og vil forstå endnu mere af de gamle romeres sprog.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i latin?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Kurserne er i København K. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér