Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær portugesisk hos FOF København

Portugisisk og brasiliansk portugisisk

Olá! Lær portugisisk i København – vælg mellem kurser i europæisk portugisisk eller brasiliansk

Det portugisiske sprog tales ikke blot i Portugal. I Sydamerikas største land Brasilien taler hele befolkningen også portugisisk, og faktisk er portugisisk det sjette mest udbredte sprog i hele verden. Skal du rejse til Portugal eller Brasilien? Vi har et portugisiskkursus til dig, hvad enten du er begynder eller øvet. Lær brasiliansk eller portugisisk på aftenskole i København og bliv undervist af kompetente sproglærere, der hjælper dig til at mestre det portugisiske sprog, så du kan begå dig på rejsen og kommunikere med de lokale. 

Hvordan foregår undervisningen på et portugisiskkursus?

På begynderkurset får du lagt grunden til videre studier og indøvet de nødvendigste gloser og vendinger til ferien i de portugisisktalende lande. Der lægges vægt på udtale og opøvelse af et elementært ordforråd. På de videregående kurser har vi fokus på elementært talesprog og ordforråd og inddrager grammatik efter behov. Vi har både europæisk portugisisk og brasiliansk portugisisk på mange niveauer. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold. 

Hvor tilbyder I kurser i portugisisk og brasiliansk?

Vi tilbyder brasiliansk- og portugisiskundervisning i bl.a. København, Hellerup, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. 

Hvordan tilmelder jeg mig jeres portugisiskundervisning?

Du kan se vores forskellige kurser i portugisisk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér