Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær svensk hos FOF København

Svensk

Hallå! Lær svensk på aftenskole i København

Undrer du dig også over hvad de siger på den anden side af sundet? Så tag et svenskkursus på aftenskole og lær at kommunikere med vores broderfolk. På kurset gennemgår vi de vigtigste dele af den svenske grammatik, laver konversations- og lytteøvelser og ser nærmere på ord og talemåder på dansk og svensk, der sprogligt minder om hinanden men har forskellige betydninger.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i svensk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér