Skip to content
Sprog og kommunikation hos FOF København

Swahili

Habari! Lær swahili på aftenskole i København

Går du med planer om at rejse i Østafrika eller vil du gerne genopfriske dine sprogkompetencer? Så er kurset i swahili noget for dig! Med basale gloser, så du kan kommunikere med de lokale, har du et perfekt udgangspunkt for de helt store oplevelser, og mulighed for at gøre verden til et større sted. Du bliver undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig til at mestre swahili, og giver dig indblik i sprogets kulturelle og historiske ophav.

Hvorfor skal jeg læse swahili?

Sprogkundskaber er en god vej til bedre at kunne nyde opholdet på ferie, rundrejse eller arbejde i eksempelvis Tanzania, Uganda, Mozambique eller Kenya. På kurset får du en grundlæggende introduktion til swahili med fokus på enkle vendinger og sætninger og på oparbejdelse af et grundlæggende ordforråd, samt forståelse for lydene og sproget opbygning.

Hvordan foregår jeres swahili undervisning?

På vores sprogkurser i swahili lærer du det grundlæggende omkring læsning og udtale, basisgrammatik og opbygger gradvist et større og større ordforråd. Undervisningen giver dig også indblik i Østafrikas kultur og historie.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i swahili?

Se vores kurser i swahili nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér