Skip to content
Lær thai hos FOF København

Thai

S̄wạs̄dī! Lær at tale thai på aftenskole i København og få mere ud af din næste rejse til Thailand

Vi tilbyder thaikurser for begyndere såvel som øvede i København. Lær thai fra grunden eller byg videre på dit kendskab til sproget. Thaiundervisningen fokuserer på at træne dine sproglige færdigheder, og du får samtidig et indblik i thailandsk kultur og samfund. Med thaiundervisning på aftenskole hos FOF København bliver du undervist af kompetente og erfarne sprogundervisere, der hjælper dig til at mestre thailandsk og kommunikere med de lokale. Få styr på grammatikken, få opbygget et stort ordforråd og få selvtilliden til at kaste dig ud i at samtale – det åbner en masse døre.

Hvordan foregår jeres thaiundervisning?

På begynderkurset bliver du undervist i de grundlæggende regler i både udtale og grammatik, og vi ser på sprogets opbygning. Vi indøver også basale samtalefærdigheder, som kan være brugbare på rejsen. På de videregående kurser udvider vi ordforrådet, øver mere avancerede dialoger og arbejder med fri samtaletræning. Læs mere om undervisningen i thai på de forskellige niveauer under de enkelte kurser.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Du kan læse mere om undervisningen i thai på de forskellige niveauer under de enkelte kurser. Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig et thaikursus?

Du kan se vores forskellige kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Undervisningen er på Frederiksberg. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér