Skip to content
Lær tysk hos FOF København

Tysk

Sprechen Sie Deutsch? Lær tysk på aftenskole og få et forspring i samtalen med vores naboer mod syd

Tysk tales både i Tyskland, Østrig og Schweiz og er et af de største sprog i Europa. Faktisk er tysk det tiende mest talte sprog i hele verden. Derfor er det også en stor hjælp på dine rejser og i mødet med tyskere, hvis du kan begå dig på tysk eller i det mindste kan nogle få gloser. Vi har tyskkurser for begyndere og øvede. Lær tysk på aftenskole og bliv klædt på til at klare dig sprogligt i Tyskland, hvad enten du skal besøge landet som turist, studerende eller i professionelle sammenhænge.

Hos FOF København kan du lære tysk fra grunden eller få genopfrisket gloserne og blive endnu bedre til tysk, samtidig med at du lærer mere om Tyskland og får større indblik i tysk kultur og samfund. Tilmeld dig et tyskkursus hos os og bliv undervist af kompetente tyskundervisere, der hjælper dig til at mestre det tyske sprog.

Hvor afholder I tyskkurser?

Vi tilbyder tyskundervisning i bl.a. København, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i tysk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér