Skip to content

Ukrainsk

Ukrainsk – lær at tale med ukrainere

Vil du gerne lære ukrainsk fra bunden og få et indblik i den ukrainske kultur? I foråret 2022 blev det mere aktuelt end nogensinde før at lære ukrainsk, så du kan tale med de ukrainere, som kommer til Danmark. Måske du skal tale med ukrainske flygtninge og gerne vil byde dem velkommen til Danmark på deres modersmål? 

Hos FOF København kan du lære ukrainsk for begyndere samtidig med at du lærer mere om Ukraine og får kendskab til ukraines kultur og samfund. Tilmeld dig et ukrainskkursus hos os og bliv undervist af en kompetent ukrainskundervisere, der selv er ukrainer og opvokset i Kyiv.

Hvor afholder I kurser i ukrainsk?

Vi tilbyder ukrainskundervisning i København.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres kurser i ukrainsk?

Se alle vores kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.