Skip to content
Lær vietnamesisk hos FOF København

Vietnamesisk

Xin chào! Lær vietnamesisk i København og bliv klar til din næste rejse til Vietnam

Skal du besøge Vietnam? Tag et vietnamesiskkursus hos FOF København og Nordsjælland og lær det vietnamesiske sprog. Du får også en introduktion til landets kultur, så du kan begå dig på rejsen, hvad enten du skal på turistrejse, studere eller bruge vietnamesisk i professionelle sammenhænge. Tilmeld dig et vietnamesiskkursus i dag og bliv undervist af kompetente sprogundervisere, som hjælper dig til at mestre det vietnamesiske sprog.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Hvordan tilmelder jeg mig et kursus i vietnamesisk?

Vi har undervisning i vietnamesisk i København. Se alle vores kurser i vietnamesisk nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér