Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær arkæologi hos FOF København

Arkæologi

Er du interesseret i arkæologi? Tag et kursus i amatørarkæologi

Kan du lide at være i naturen, og er du interesseret i vores historie og fælles fortid? Så vil et kursus i amatørarkæologi lige være noget for dig! Du lærer at bruge metaldetektor og finde historiske fortidsminder – og måske endda danefæ. Du får både teoretisk viden og praktisk erfaring, når vi går i dybden med faget arkæologi og går på jagt i jord og muld efter smukke genstande. Den danske jord er nemlig rig på fund fra både bronzealder, jernalder og vikingetid, men før du går i marken, er der formelle regler, som du skal kende. Lær det hele på dette kursus i amatørarkæologi.

Tilmeld dig kurset i amatørarkæologi

Vi tilbyder kurser i amatørarkæologi i København. Læs mere om kurset for begyndere herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.