Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Lær arkæologi hos FOF København

Arkæologi

Er du interesseret i arkæologi? Tag et kursus i amatørarkæologi

Kan du lide at være i naturen, og er du interesseret i vores historie og fælles fortid? Så vil et kursus i amatørarkæologi lige være noget for dig! Du lærer at bruge metaldetektor og finde historiske fortidsminder – og måske endda danefæ. Du får både teoretisk viden og praktisk erfaring, når vi går i dybden med faget arkæologi og går på jagt i jord og muld efter smukke genstande. Den danske jord er nemlig rig på fund fra både bronzealder, jernalder og vikingetid, men før du går i marken, er der formelle regler, som du skal kende. Lær det hele på dette kursus i amatørarkæologi.

Tilmeld dig kurset i amatørarkæologi

Vi tilbyder kurser i amatørarkæologi i København. Læs mere om kurset for begyndere herunder. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.