Skip to content
Førstehjælp hos FOF København

Førstehjælpskurser for borgere i Gentofte Kommune

Førstehjælpskurser for borgere i Gentofte Kommune

Hvis alle kurserne er fuldt booket, skal du endelig skrive dig på venteliste på et af holdene! Vi kontakter alle på ventelisterne, når vi får nye hold.

Vil du lære at redde liv?

Gentofte Kommune tilbyder gratis førstehjælpskurser til dig, der bor i Gentofte Kommune. På kurset lærer du at give: 

  • Førstehjælp til voksne ved hjertelungeredning/hjertemassage og brug af hjertestarter
  • Førstehjælp ved symptomer på stroke/slagtilfælde
  • Førstehjælp ved fremmedlegemer i luftvejene
  • Førstehjælp ved symptomer på blodprop i hjertet

Kurset varer 4 timer, og du vil modtage et elektronisk bevis fra Dansk Førstehjælpsråd, når du har gennemført kurset.

Der vil være tid til spørgsmål undervejs, også om individuelle problematikker i forhold til tryghed og forebyggelse i egen bolig eller på arbejdsplads.  

Afslutningsvis vil du få udleveret et elektronisk kursusbevis.

Kurset henvender sig til voksne og unge fra 15 år. Det er gratis og kun for borgere i Gentofte Kommune. Deltagere med bopæl i andre kommuner kan ikke deltage. Kurset dækker IKKE pensum til knallert- eller bil-kørekort.   

Førstehjælp til babyer/små børn

Vi tilbyder også særlige førstehjælpskurser i København, hvor du lærer at give førstehjælp til babyer og børn. Her gennemgår vi hvad du skal gøre i forbindelse med f.eks. feberkramper, astmaanfald, hjernerystelse, åbne sår, benbrud, ætsninger og forbrændinger. På dette førstehjælpskursus øver vi førstehjælp til spædbørn og lidt større børn på særlige dukker. Disse kurser finder du her: Førstehjælp til babyer og små børn.

Tilmelding til et førstehjælpskursus

Se alle vores kurser i førstehjælp nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér