Skip to content
Udeliv hos FOF København

Hundetræning og hvalpetræning

Tag et kursus på aftenskole i København eller omegn i hunde- eller hvalpetræning!

At få en hund ind i familien er som at få et helt nyt familiemedlem. Behandler du din hund korrekt helt fra hvalpetiden, vil du få en hund, som er glad, tilfreds og velopdragen. Det er vigtigt at gå i gang med hvalpetræning så tidligt som muligt, men også voksne hunde kan have glæde og gavn af generel hundetræning.

Hvordan foregår kurserne i hundetræning?

På kurserne i hundetræning arbejder vi med den helt grundlæggende lydighedstræning. Lydighedstræning er både vigtigt for unge hunde, der skal lære det fra bunden, og for ældre hunde, der har brug for at få genopfrisket det, de har lært på et tidligere kursus i hundetræning. Samtidig med træningen ”i marken”, lærer du teori om hundeadfærd, aktivering og pleje af din hund. Du lærer også en række teknikker, der styrker kontakten og tilliden mellem din hund og dig.

Undervisningen foregår i roligt tempo og sværhedsgraden øges i forhold til hvad der passer til den enkelte. Der er også tid til at hundene bliver socialiseret.

Kan jeg selv træne min hund?

Vi giver dig nogle redskaber til dig, så du kan lære din hunds adfærd og kende. Derfor kan du sagtens lave hundetræning derhjemme som supplering til kurset. Vi har bl.a. fokus på indlæring af lydighed, behov og adfærd samt tips og tricks til hundetræningen.

Hvornår er det bedst at starte til hvalpetræning?

Vi har lige nu hvalpetræning, hvor hvalpene kan være helt ned til 9 uger.

Hvor kan jeg tage et kursus i hundetræning?

Vores kurser i hunde- og hvalpetræning finder sted i København. Se alle nuværende kurser nedenfor.

Tilmelding til hundetræning

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.