Skip to content
Udeliv hos FOF København

Hundetræning og hvalpetræning

Lær at tale hund’sk, så din hund forstår det!

At få en hund ind i familien er som at få et helt nyt familiemedlem. Behandler du din hund korrekt helt fra hvalpetiden, vil du få en hund, som er glad, tilfreds og velopdragen. Det er vigtigt at gå i gang med hundetræning så tidligt som muligt, men også voksne hunde kan have glæde og gavn af træning. Tag et kursus på aftenskole i hundetræning og lær at tale hund’sk, så din hund forstår det!

Hvordan foregår kurserne i hundetræning?

På kurserne i hundetræning arbejder vi med den helt grundlæggende lydighedstræning. Lydighedstræning er både vigtigt for unge hunde, der skal lære det fra bunden, og for ældre hunde, der har brug for at få genopfrisket det, de har lært på et tidligere kursus i hundetræning. Samtidig med træningen ”i marken”, lærer du teori om hundeadfærd, aktivering og pleje af din hund. Du lærer også en række teknikker, der styrker kontakten og tilliden mellem din hund og dig.

Undervisningen foregår i roligt tempo og sværhedsgraden øges i forhold til hvad der passer til den enkelte. Der er også tid til at hundene bliver socialiseret.

Hvor kan jeg tage et kursus i hundetræning?

Vores kurser i hunde- og hvalpetræning finder sted i Charlottenlund og Gl. Holte.

Tilmelding til hundetræning

Læs mere om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér