Skip to content
Kor og gospelkor i FOF Nordsjælland

Kor og gospel

Korsang og gospel i FOF Nordsjælland

Interesserer du dig for korsang eller gospel, og vil du gerne mærke glæden og fællesskabet ved at synge i kor? Så kan du tilmelde dig et af FOF Nordsjællands mange kor i Rungsted, Ordrup eller Fredensborg – uanset om du er begynder eller øvet sanger. Korene er altid på udkig efter nye medlemmer!

Koret Sangvinum er et rytmisk kor med et blandet repertoire, som arbejder seriøst med musikken i en munter og uformel stemning. Nordsjællands Gospelkor er et stort og livligt kor, der har sunget sammen i mere end 12 år med et alsidigt repertoire fra svedig og svingende gospel til pop og jazz. Rungsted Gospel er et velsvingende og dygtigt gospelkor, der synger alt fra enkle gospelarrangementer til sværere sange og arrangementer med op til 7 stemmer. Ordrup Gospel synger energisk både ny og gammel gospel, spirituals, korlederens egne kompositioner og gospelfortolkninger af rytmisk musik på både dansk og engelsk.

Bemærk venligst, at nogle af korene forventer kendskab til nodelæsning og/eller erfaring med at synge i kor, mens andre inviterer nye sangere ind, som ikke nødvendigvis har erfaring med korsang. I nogle af korene vil du muligvis blive kaldt til prøve, så dit niveau kan vurderes. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér