Skip to content
Japansk undervisning lær japansk

Japansk

Japansk

Er du fascineret af Japan og japanernes rige kultur, deres unikke skriftsystem og Japans smukke landskaber? Vil du stifte indgående bekendtskab med et sprog, der åbner dørene, når du rejser i Japan? Så skal du tage et kursus i Japansk. 

Hvad kan du forvente?
Hos FOF Nordsjælland kan du få japanskundervisning på flere niveauer. Skal du lære Japansk forfra eller genopfriske dit japanske, vil et A-niveau formentlig være passende for dig. Dette niveau af japanskundervisning er for dig, der har få eller ingen forkundskaber, men lyst til at lære basal japansk. Du får indføring i de 2 fonetiske alfabeter hiragana og katakana og lærer de mest nyttige fraser og vendinger til rejsebrug og almen kommunikation.
Er du vild med japanske tegneserier og har du lyst til at lære at læse dem på et hold med andre, så er Japansk A2 noget for dig. Kurset er for dig som har lidt forkundskaber i japansk. Du har allerede lært de 2 fonetiske alfabeter Hiragama og Katakana, men vil gerne læse dem hurtigere og bedre.

Rejseforberedelse og almen kommunikation:
Lær de mest essentielle fraser og vendinger, der er uundværlige for enhver, der planlægger at besøge Japan eller ønsker at forstå det japanske sprog bedre.
Vores erfarne underviser vil guide dig gennem en interaktiv læringsoplevelse, der inkluderer øvelser, dialoger og autentiske situationer.
Forstå kulturelle nuancer og de uskrevne regler for høflighed i japansk kommunikation.

Hvorfor vælge vores japanskursus?

  • Kompetente undervisere: Vores dedikerede japanskundervisere er erfarne i at undervise i japansk som fremmedsprog og vil støtte dig hele vejen.
  • Lille klassestørrelse: Vi lægger vægt på individuel opmærksomhed og interaktion, hvilket giver dig mulighed for at stille spørgsmål og få personlig feedback.
  • Kulturel forståelse: Vores kursus går ud over blot sprog og inkluderer indsigt i japansk kultur og skikke.

 

Hvilket niveau skal jeg vælge?
Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi japanskundervisning
FOF Nordsjælland tilbyder japanskundervisning i Charlottenlund, Gentofte. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Se også vores andre sprogkurser her