Skip to content
Få undervisning i spansk hos FOF

Spansk

Lær spansk fra bunden eller genopfrisk gloserne – spanskundervisning på aftenskole

Spansk er et livligt og farverigt sprog og er det andet mest talte sprog i verden. Det åbner derfor mange døre at kunne sproget - uanset om du skal på forlænget weekend i Barcelona og gerne vil kunne bestille paella på Ramblaen eller skal tilbringe en stor del af dine fremtidige ferier i Spanien. Hvad enten du rejser i Spanien eller skal tale spansk i professionelle sammenhænge, vil det være en stor fordel at være i stand til at kommunikere mere eller mindre flydende på spansk.

FOF Nordsjælland udbyder spansk for begyndere og let øvede på vores A-niveauer, som primært har fokus på det basale ordforråd, lettere grammatik og forståelsen af sproget. Niveauet dækker også over undervisning i spansk for let øvede, som arbejder med mere kommunikation og hverdagstale på spansk. Vi har også spanskundervisning på B-niveau, som er for de mere erfarne, hvor vi udvikler samtaleteknik og sproget bliver mere flydende. Dette spanskkursus er for dig, der tidligere har haft sproget enten i skolen eller fået det oparbejdet på udenlandsophold. Endelig har vi undervisning i spansk på C-niveau, som er et avanceret niveau, hvor de fleste sprognuancer forstås, og der kommunikeres afslappet i såvel hverdagssituationer som på et mere professionelt niveau.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi spanskundervisning

FOF Nordsjælland tilbyder spanskundervisning i Charlottenlund, Fredensborg, Hillerød og Rungsted. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Se også vores andre sprogkurser her

Filtrér

Se også vores andre sprogkurser