Skip to content
Lær tysk på aftenskole hos FOF Nordsjælland

Tysk

Lær tysk fra bunden eller genopfrisk gloserne – tyskundervisning på aftenskole

Måske peger feriepilen mod Tyskland, måske er det oktoberfesten der kalder? Tyskland rummer både store naturoplevelser og en spændende historie og en rig kultur som alt sammen bliver lettere tilgængelig hvis man kan sproget.

Tysk er et af de største sprog i Europa og tales både i Tyskland, Østrig og Schweiz. Hos FOF Nordsjælland kan du blive klædt på til at klare dig sprogligt i tysktalende lande, hvad enten du skal besøge landet som turist, studerende eller i professionelle sammenhænge.

Skal du have et basalt tysk sprogkursus, eller vil du blot genopfriske sproget, passer vores A-niveauer til dig. På dette niveau arbejder vi primært med dit ordforråd, mens vi diskuterer kulturen, samfundet og interessante rejsemål. Formålet med denne tyskundervisning er, at du skal kunne kommunikere og begå dig på ferier og i Tyskland. Naturligvis vil der også være fokus på tysk grammatik.
På vores B-niveauer taler vi udelukkende på tysk. Et tyskkursus på dette niveau tager både fat i grammatik og udtale. Gennem diskussioner og samtaler om kulturen og samfundet vil du opleve, at FOF Nordsjællands tyskundervisning udvikler dine sprogkundskaber og giver dig større tryghed, når du kommunikerer.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Her har vi tyskundervisning

FOF Nordsjælland tilbyder tyskundervisning i Charlottenlund, Farum, Helsingør, Hillerød og online. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Se også vores andre sprogkurser her

Filtrér