Skip to content
Tag et havekursus og design din drømmehave i FOF Nordsjælland

Design din drømmehave - Det store overblik

Design din drømmehave - Det store overblik

Tilbring en hel dag med en professionel havearkitekt og kun fem deltagere på holdet. Derudover opstartshjælp samt 30 minutters privat opfølgnings-konsultation over e-mail/tlf.

Hvem kender ikke til, at haven er alt andet end den nemme og smukke have, man går og drømmer om. Dette kursus giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du får inspiration og vejledning i, hvordan du kan forvandle din have fra fx et vildnis eller en ubeplantet grund til en dejlig have. Hvordan en kedelig have bliver en dejlig oase, uanset størrelse. Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og overordnet brug af de rigtige planter.

Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel vejledning og individuel vejledning til den enkelte kursist.

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet.

Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler (digitalt eller papir) og også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale. Mht. detaljeret planteanvendelse anbefales tilmelding til ”Design din Drømmehave – planteanvendelse”.

Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. 

Kontakt læreren på tlf. 20886245 eller e-mail hortea@youmail.dk for evt. spørgsmål.