Skip to content
FOF Sønderjylland Sanketur for hele familien Jana Sommer sti i skoven

Sanketur for hele familien

Kom til vores sanketur ved Kær Vestermark med Jana Sommer, biologilærer samt Teen Trivsel- og naturmentor. 

Kær Vestermark bugner af vild mad med stor diversitet og spændende smage, som bare venter på at blive udforsket. Desuden har vi hyggelige områder, hvor vi kan lave sund mad med urter og frugt. 

Hele familien er inviteret til en spændende tur med naturoplevelser. Vi udnytter vores sanser, laver Landart og laver mad med vilde urter i køkkenet. 

Medbring kurv, urtekniv, handsker og beholdere til indsamling. Udflugten gennemføres uanset vejret, så husk passende påklædning.
Materialeudgifter er med i kursusprisen.

 

Prisen er for 1 voksen og 2 børn, kontakt os for ekstra børn. Pris for ekstra børn er kr. 95.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-13:00 Støvlen, Sønderborg Jana Sommer
FOF Sønderjylland Jana Sommer

Jana Sommer

Jeg er folkeskolelærer siden 2009 i biologi og naturfag og har ler-værkstedserfaringer siden 2003. Jeg elsker at gå ud i naturen, eller benytte naturen som min anden pædagog. Jeg brænder for at skabe en forbindelse mellem mennesker og naturen. Hvis man arbejder med naturmaterialer som træ eller ler, finder man en bedre tilgang til kroppen og hjertet. De sidste par år har jeg gjort mange gode erfaringer med keramik-hold for børn. 

Jeg har valgt at undervise i FOF, fordi jeg har lyst til at dele min passion med andre mennesker, med familier, voksne eller børn.

Jeg lægger vægt på, at hver deltager kan omsætte sit eget projekt, og jeg ledsager dem. Jeg giver idéer og muligheder og hjælper, hvis der er behov. Hvis man arbejder med ler, bearbejder man samtidig sit humør og sine følelser. Det sker ofte, at man fortæller om dét, der sker i livet, og man går ude med en god følelse.

Ler kan hjælpe os at finde til ro og til at finde os selv.