Skip to content

Forårssæsonen er under planlægning, og der kan derfor være lidt tomt på vores hjemmeside. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får besked, når der er åbent for tilmeldinger på alle de nye hold.

Kurser, foredrag, ture og rejser i dag- og aftentimerne

Oplevelser og fællesskab for alle!

Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

UDVALGTE NYHEDER

×
Mad for mænd

Madlavning for mænd - Sønderborg

Hvad skal du gå til i foråret 2024?

Drømmer du om at finde en ny hobby eller dyrke dine interesser i et idérigt, hyggeligt og meningsfuldt fællesskab?  Find inspiration blandt vores mange aktiviteter i både Sønderborg, Haderslev, Aabenraa og Tønder, og tilmeld dig dine favorithold eller kast dig ud i helt nye eventyr. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til hold og foredrag fyldt med ny viden, kreativ udfoldelse og værdifuldt samvær.

Se hold i Haderslev, Tønder og Aabenraa

FOF Sønderjylland er et samarbejde mellem FOF Sønderborg, FOF Haderslev, FOF Aabenraa og FOF Tønder. Foredrag, kurser og hold udbudt i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa melder du dig til direkte på denne side. Ønsker du at tilmelde dig et hold i FOF Tønder, kan du klikke dig videre herunder. 

Tag med FOF på eventyr

Foredrag og debat

Tag din ven, veninde, kone, kæreste, søn, far eller en anden du holder af under armen, og tilmeld jer et af vores mange spændende foredrag og debatarrangementer. Herunder ser du et lille udvalg, men i topmenuen under "foredrag" kan du se hele sæsonens store udvalg.