Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Foredrag blankt lærred fyldt foredragssal med væg med blankt lærred

Foredrag

Foredrag

Oplev inspirerende foredrag hos FOF Sønderjylland

Her finder du et bredt udvalg af spændende foredrag, der dækker alt fra kultur og historie til sundhed og personlig udvikling. Vores foredragsholdere er eksperter på deres områder og klar til at dele deres viden og erfaringer med dig.

Uanset om du er på udkig efter at udvide din horisont, få nye perspektiver eller blot ønsker en aften fyldt med inspirerende historier, har FOF Sønderjylland noget for dig. Gennem vores foredrag får du muligheden for at fordybe dig i aktuelle emner og møde ligesindede, der deler din interesse for læring og udvikling.

Tag et kig på vores aktuelle program og find det foredrag, der fanger din interesse. Tilmeld dig i dag og bliv en del af et fællesskab, hvor nysgerrighed og viden går hånd i hånd. Hos FOF Sønderjylland er vi dedikerede til at skabe oplevelser, der beriger dit liv og inspirerer dig til at se verden fra nye vinkler.

Tilmeld dig et foredrag i dag og bliv inspireret!

 

TRYK PÅ FOREDRAGETS TITEL FOR AT LÆSE NÆRMERE OM INDHOLDET

Ved foredrag er tilmeldingen bindende med det samme, og billetprisen kan ikke refunderes. Ved betaling modtager du en kvittering, der gælder som din billet. 

Med mindre andet er oplyst ved det enkelte foredrag, åbnes dørene tidligst en halv time inden planlagt foredragsstart. Der er ikke nummererede pladser.

Husk også at vi har rigtig mange spændende foredrag om formiddagen i vores Fredagshøjskoler i både Haderslev, Vojens og Sønderborg. Dem kan du læse mere om her.

 
Filtrér