Skip to content
FOF Sønderjylland Foredrag Graasten skov skov i efterårsfarver

Sansende forårstur i naturskønne Gråsten skov

Som mennesker er vi genetisk tilpasset til et liv i naturen. Alligevel tilbringer mange af os i dag langt største delen af vores tid inden døre. Forskning viser at graden af forbundethed med naturen har stor betydning for vores sundhed og trivsel, lige som ophold sig i naturen i sig selv er meningsfyldt for os og giver os et fordomsfrit rum til refleksion og eftertanke.

På denne her tur får du netop god tid til at mærke dig selv og den varierede natur, vi bevæger os igennem. For at hjælpe roen og sansningen på vej laver vi undervejs enkle øvelser, hvor vi arbejder med krop og sind. Øvelser som du vel hjemme igen vil kunne arbejde videre med på egen hånd

Vær forberedt på, at en del af turen vil foregå i stilhed.

Vi går i alt 5-7 km i varieret terræn.

Medbring: godt fodtøj, påklædning efter vejret, madpakke og drikkevarer, et underlag at sidde på og evt. et tæppe samt toiletpapir/skraldepose/håndsprit (skulle naturen kalde undervejs) Uld og lag-på-lag påklædning kan anbefales.

Obs. Dette er en mobiltelefon fri tur!

Information

  • Dato 13.05.2024-13.05.2024
  • Adresse Gråsten Skov
    6300 Gråsten
  • Lokale Nærmere oplysninger tilgår
  • Bemærkninger Medbring: godt fodtøj, påklædning efter vejret, madpakke og drikkevarer, et underlag at sidde på og evt. et tæppe samt toiletpapir/skraldepose/håndsprit (skulle naturen kalde undervejs)Uld og lag-på-lag påklædning kan anbefales.Obs. Dette er en mobiltelefon fri tur!

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.05.2024 17:00-20:00 Gråsten Skov Malene Marie Nielsen

Michala og Malene Marstrand og Nielsen