Skip to content
FOF Sønderjylland Skovsansetur

Skovsansetur

Skovsansetur i naturen med meditation og åndedrætsøvelser

Mennesker (HELT UD TIL VENSTRE) er fra urtiden blevet tiltrukket af skovens skønhed og magiske ro.

Vær med til en afstressende sansetur i skoven, oplev naturen og træernes energi i fællesskab med andre og ret din opmærksomhed ind på lyset i trækronerne.

Giv dig selv lov til at stoppe op og finde din livskraft frem - den findes i dig. Mærk den friske, befriende luft, hvor man kan trække vejret dybt, og fyld dine lunger op til gavn for helbredet. Lyt til lydene, fornem skønheden omkring dig og find din indre ro og fornyet energi. 

Vi starter med en naturmeditationsøvelse, før vi går en tur rundt omkring i skoven.

Sylvia har vand, kaffe eller te med til alle. 

Medbring gerne din egen kop samt liggeunderlag - helst i en rygsæk, så du kan have hænderne fri. Husk varmere tøj, end du normalt ville tage på til en gåtur i skoven, samt godt fodtøj.

 

Information

  • Dato 01.05.2024-29.05.2024
  • Adresse Haderslev
  • Lokale Lokale tilgår
  • Bemærkninger Medbring gerne din egen kop samt et liggeunderlag - helst i en rygsæk, så du har hænderne fri. Husk at tage noget varmere tøj på end du normalt ville tage på til en gåtur i skoven samt gode sko.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.05.2024 13:00-15:00 Haderslev Sylvia Knudsen
2 Onsdag 08.05.2024 13:00-15:00 Haderslev Sylvia Knudsen
3 Onsdag 15.05.2024 13:00-15:00 Haderslev Sylvia Knudsen
Se alle Se færre

Sylvia Knudsen

Jeg er født i Sydtyskland og har opholdt mig i Danmark siden 2000. Jeg er dansk gift og har tvillinger på 34 år. Jeg er en glæd bedstemor til mine 4 børnebørn.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:
Jeg er frisk, åben, dynamisk og deltager gerne i teamwork kreativitet og glæden til naturen er vigtige elementer for mig Min positive livsenergi og entusiasme smitter ofte af på mine omgivelser.

FRITIDSINTERESSER:
Kreativitet, musik, mindfull maleri, kunst, natur, bøger, sund livsstil, kultur og rejser.

Jeg giver kurser i Mindfull maleri, kreativ mindfull dans, skovbadning, blomsterbindning, tyske sprog og kultur/historie som foredragsholder.