Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Yoga yoga i cirkel på gulv

Hatha Yoga

Hatha Yoga for begyndere og let øvede. Vi arbejder med klassiske yogastillinger, åndedrættet og afspænding. Stillingerne modificeres efter, hvad din krop kan. Hatha Yoga giver ro til krop og sind, og så kan du forvente en stærkere og smidigere krop samt bedre balance.


Du skal have din egen yogamåtte og dit eget tæppe med samt evt. et par yogablokke. Kom i blødt og behageligt tøj.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 16:00-17:30 Ahlmannsparken, Gråsten Nina Fink Isaksen
2 Mandag 15.01.2024 16:00-17:30 Ahlmannsparken, Gråsten Nina Fink Isaksen
3 Mandag 22.01.2024 16:00-17:30 Ahlmannsparken, Gråsten Nina Fink Isaksen
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Nina Fink Isaksen

Nina Fink Isaksen

Uddannelser: Tekstilfaglærer, pædagog, stresscoach og yogalærer.
 
Jeg har dyrket mange forskellige slags yoga i mange år og har mærket, hvordan yogaen favner hele mennesket. I 2020 besluttede jeg at blive yogalærer. Jeg tog yogauddannelsen her i Danmark hos Dansk Yoga Uddannelse Århus og blev færdig i sommeren 2022. Yoga handler om mindset, åndedræt, styrke, balance og smidighed. Yoga øger ens velbefindende og livskvalitet og nedbringer stress og ubalancer i krop og sind, hvilket jeg har erfaret igennem mit arbejde som stresscoach.
 
Ud over min interesse for yoga upcycler jeg og syer slow fashion af gamle broderede duge og andre genbrugstekstiler. Strikning er også én af mine passioner.