Skip to content
FOF Sønderjylland Karoline Dahrling Hughes crop trøje

Crop trøje eller sjælevarmer

Jo, du kan strikke.
Strikkeworkshop for wannabe-strikkere. 
Crop trøje eller sjælevarmer

Kan du kun strikke frem og tilbage, og har du opgivet at læse opskrifter og strikke noget, du kan være stolt af? Eller har du lige lært at strikke?
- Så er denne workshop til dig. For jo, du kan også strikke. Endda alt det du drømmer om, men ikke troede du kunne - kun med retstrik.
 
Forfatter Karoline Dahrling Hughes er selv en wannabe-strikker, der har udgivet utallige sy- og kreabøger med simple metoder til at arbejde uden mønster. Nu har hun overført teknikkerne til garnet i bogen ”Jo, du kan strikke”, så du kan komme i gang med at strikke masser af lækre bluser, kjoler, cardigans og tilbehør.
 
Dette er workshoppen bag bogen med masser af supernem retstrik for begyndere og wannabe-strikkere. Brug det garn du har, mål efter en trøje, og lær at regne ud, hvordan du kan strikke dine egne kreationer. Bogen tager udgangspunkt i firkanter, for med dem, kan du strikke næsten alt.

På workshoppen vil Karoline fortælle om bogen og alle de nemme modeller samt, hvordan du selv kommer i gang med at regne ud, hvordan du kan strikke uden opskrifter.

Medbring
Garn, store pinde (10-15) samt en lille rundpind på (8-10), så går vi i gang med en supernem og hurtig crop trøje eller sjælevarmer.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Karoline Dahrling Hughes
FOF Sønderjylland Karoline Dahrling Hughes

Karoline Dahrling Hughes