Skip to content
FOF Sønderjylland Kirsten Nyboe Damask og strukturmønstre

Damask & strukturmønstre

Niveau: Let øvet
Er du blevet fascineret af alle de smukke mønstre, vi kan strikke med ret og vrang masker? På denne workshop strikker vi både de nemme damask og struktur mønstre og de mere komplicerede. Alt sammen krydret med et par snoningsmønstre, der matcher strukturmønstrene rigtig flot. Kendetegnende for mønstrene er, at de strikkes i én farve – det er derfor vigtigt, at garnet har en god fast struktur. Prøverne vi strikker, vil blive til et scarf.

Medbring
Cirka 100 gram garn til cirka pind 4.

Der må forventes en udgift på kr. 25,- til kompendie.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 09:00-12:00 Multikulturhuset, Sønderborg Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe er oprindeligt uddannet på Designskolen i Kolding. Efter at have arbejdet i industrien i rigtig mange år har hun siden 2013 designet strikkeopskrifter til garnproducenter og undervist i strik og håndfarvning. 

Kirsten ønsker at udbrede kendskabet til strik og design, og hun brænder for, at alle, der bare har den mindste interesse for strik og design, kan lære at udleve deres drømme. Hun elsker at undervise og øser gerne ud af sine erfaringer og sin viden.

I efteråret 2021 kunne hun også skrive ”forfatter” på visitkortet, idet hun har udgivet sin første bog ”EN KANT – skøn strik til alle”. Bogen kan købes hos diverse boghandlere og på hendes hjemmeside og kan lånes på biblioteket. 

Hvis du gerne vil udforske Kirstens hjemmeside, der i øvrigt er fyldt med gratis strikkevideoer, kan du se meget mere på www.kirstennyboe.dk eller besøge hendes Facebook- og Instagram-profiler ved at søge på ”Kirsten Nyboe Strikdesign”.