Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Marie-Louise Veber Paustian Fantastitch

Fantastitch - farve og maskeleg

Kom med ind i Stephen Wests farverige og legende univers på denne workshop, hvor sjalet Fantastitch er omdrejningspunktet. 7 farver i to forskellige kvaliteter er udgangspunkt for de mange forskellige maskevariationer, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når farverne vælges og kombineres. Hvordan du kan gå til opgaven, og hvordan du skal forstå opskriftens engelske strikkeudtryk og -teknikker, gennemgås på kurset, og naturligvis afprøver vi dem også.

Deltagerforudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang.

Medbring
Rundpind 3.75 mm og (reste-)garn i en tykkelse svarende til 366-400 m pr. 100 g samt også gerne (rester af) silkemohair 210 m pr. 25 g. Har du ikke pind 3.75 mm, så medbring 3.5 mm eller 4.0 mm.

Mulighed for køb af garnkit til Fantastitch. Kan også bestilles på forhånd ved henvendelse til Knit Sisters’ Studio på sms 42 92 17 96.

Du kan se masser af inspirerende fotos af Fantastitch på fx Instagram. Søg på #fantastitchshawl.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 Multikulturhuset, Sønderborg Marie-Louise Veber Paustian
FOF Sønderjylland Marie Louise Veber Paustian

Marie-Louise Veber Paustian

Marie-Louise Veber Paustian fra Knit Sisters’ Studio, garnbutikken i Middelfart. Hun har adskillige års erfaring med undervisning i strik, såvel online som i butikken, på højskoler og andre kursussteder.