Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Dorthe Merete Lykke Jensen Garnrestefest

Garnrestefest og farvesammensætninger

Garnrestefest er temaet for denne workshop, hvor du får en masse inspiration til materiale- og farvesammensætninger, samt afprøvet forskellige strikketeknikker, så du trykt kan dykke ned i garnkurven og få anvendt dine garnrester til nye projekter.

Måske du strikker dine rester sammen med et følgegarn/basisgarn i en farve du ofte anvender? Eller dine garnrester bliver til et ternet mønster med et følgegarn? Måske dine garnrester ender med brugbare kanter, et sommersjal eller måske der er nok rester til en hel trøje… Mulighederne er mange.

Dorthe medbringer en masse forskellige strikkeprøver til inspiration, samt printet undervisningsmateriale med beskrivelse af teknikker og billeder til 30 kr., der betales når vi ses til workshoppen.

Om du er ny med strikkepindene eller øvet strikker – der vil være forskellige teknikker til alle niveauer.

Medbring
En STOR pose med dine garnrester/et nøgle af fejlkøb i forskellig farve og kvalitet; mohair, uld, alpaka, glimmer, hør…. Et eller to basisgarner/følgegarn du ofte strikker med (måske silkmohair eller tynd uld) i de farver du godt kan lide. Derudover skriveredskab, målebånd, strikkepinde i forskellige str. f.eks. 3 mm-8 mm (medbringer du kraftigt garn, medbring pinde der passer til).

Se mere på Dorthes instagram og Facebook: @dorthemeretelykkejensen.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 Multikulturhuset, Sønderborg Dorthe Merete Lykke Jensen

Dorthe Merete Lykke Jensen