Skip to content
FOF Sønderjylland Kirsten Nyboe Kick off fredag

Kick off på Sønderborg-sjalet, -halsrør og -halstørklæde

Niveau: Let øvet – erfaren.

Fredag lægger vi ud med at starte op på Kirsten Nyboes smukke Sønderborg sjal, halstørklædet eller halsrøret. Garn uden Grænser har bedt strikdesigner Kirsten Nyboe designe de tre modeller. Kirsten kommer og sætter os i gang med de tre modeller.

Kirsten Nyboe udtaler til Garn uden Grænser: Inspirationen til de tre modeller indeholder elementer fra Sønderborg by. Både i form af hulmønstre, strukturelementer og Fair Isle mønstre. Måske kan du genkende stederne… Jeg tænker, jeg egentlig bare har lavet en prototype på modellerne. Det giver den enkelte strikker frihed til at lege med farverne og tage de elementer med, der ønskes. På den måde, bliver der rigtig mange forskellige, men alle vil kunne se, hvor det hører hjemme.

Alle modellerne kan strikkes efter to forskellige strikkefastheder. Garnet kan købes som kit eller du er velkommen til at tage dit eget garn med. Der må forventes en udgift på kr. 30 pr opskrift.

Information

  • Dato 14.06.2024-14.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Dette arrangement er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 14.06.2024 15:00-18:00 Multikulturhuset, Sønderborg Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe er oprindeligt uddannet på Designskolen i Kolding. Efter at have arbejdet i industrien i rigtig mange år har hun siden 2013 designet strikkeopskrifter til garnproducenter og undervist i strik og håndfarvning. 

Kirsten ønsker at udbrede kendskabet til strik og design, og hun brænder for, at alle, der bare har den mindste interesse for strik og design, kan lære at udleve deres drømme. Hun elsker at undervise og øser gerne ud af sine erfaringer og sin viden.

I efteråret 2021 kunne hun også skrive ”forfatter” på visitkortet, idet hun har udgivet sin første bog ”EN KANT – skøn strik til alle”. Bogen kan købes hos diverse boghandlere og på hendes hjemmeside og kan lånes på biblioteket. 

Hvis du gerne vil udforske Kirstens hjemmeside, der i øvrigt er fyldt med gratis strikkevideoer, kan du se meget mere på www.kirstennyboe.dk eller besøge hendes Facebook- og Instagram-profiler ved at søge på ”Kirsten Nyboe Strikdesign”.