Skip to content
FOF Sønderjylland La Prairie Marie Louise Veber Paustian

La Prairie - lær teknikkerne at kende

Faldt du også i svime, da Joji Locatelli udgav opskriften på La Prairie-cardiganen i 2023? Men er du bekymret for at kaste dig ud i de finurlige teknikker i den engelske opskrift? Så meld dig til denne workshop, hvor du lærer de engelske strikkeudtryk at kende og stifter bekendtskab med de masker, der tilsammen udgør det fængslende design.

Deltagerforudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang.

Medbring
Rundpind 3.0 mm og (reste-)garn i en tykkelse svarende til 366-400 m pr. 100 g.

Mulighed for køb af garnkit til La Prairie. Kan også bestilles på forhånd ved henvendelse til Knit Sisters’ Studio på sms 42 92 17 96.

Underviseren på La Prairie-workshoppen er Marie-Louise Veber Paustian fra Knit Sisters’ Studio, garnbutikken i Middelfart. Hun har adskillige års erfaring med undervisning i strik, såvel online som i butikken, på højskoler og andre kursussteder.

Du kan se masser af inspirerende fotos af La Prairie på fx Instagram. Søg på #laprairie.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 09:00-12:00 Multikulturhuset, Sønderborg Marie-Louise Veber Paustian
FOF Sønderjylland Marie Louise Veber Paustian

Marie-Louise Veber Paustian

Marie-Louise Veber Paustian fra Knit Sisters’ Studio, garnbutikken i Middelfart. Hun har adskillige års erfaring med undervisning i strik, såvel online som i butikken, på højskoler og andre kursussteder.