Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Kirsten Nyboe Neverkont

Neverkont

Niveau: Øvet

Neverkont er en gammel teknik, som er blevet meget moderne og den er utrolig flot. Teknikken kaldes også entrelac. Det færdige resultat, ser flettet ud.

På workshoppen lærer du at strikke teknikken på rundpind. Vi skal strikke et par pulsvarmere.

Medbring
Du skal som minimum medbringe 2 nøgler garn á 50 g i hver sin farve og tilhørende pinde. Gerne pind størrelse i spændet mellem 3 ½ og 4 ½.

Kompendie og opskrift på et pandebånd og et par pulsvarmere udleveres for kr. 25,-.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 Multikulturhuset, Sønderborg Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe er oprindeligt uddannet på Designskolen i Kolding. Efter at have arbejdet i industrien i rigtig mange år har hun siden 2013 designet strikkeopskrifter til garnproducenter og undervist i strik og håndfarvning. 

Kirsten ønsker at udbrede kendskabet til strik og design, og hun brænder for, at alle, der bare har den mindste interesse for strik og design, kan lære at udleve deres drømme. Hun elsker at undervise og øser gerne ud af sine erfaringer og sin viden.

I efteråret 2021 kunne hun også skrive ”forfatter” på visitkortet, idet hun har udgivet sin første bog ”EN KANT – skøn strik til alle”. Bogen kan købes hos diverse boghandlere og på hendes hjemmeside og kan lånes på biblioteket. 

Hvis du gerne vil udforske Kirstens hjemmeside, der i øvrigt er fyldt med gratis strikkevideoer, kan du se meget mere på www.kirstennyboe.dk eller besøge hendes Facebook- og Instagram-profiler ved at søge på ”Kirsten Nyboe Strikdesign”.