Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev

Overfladisk undervisning

Jeg samler på overflader og forskellige udtryk i strik, der kan understrege min inspiration til de enkelte trøjer. Jeg nyder små enkle teknikker der, når de gentages, giver et flot samlet udtryk.

Jeg elsker at strikke - og jeg elsker det meditative i at flytte masker fra den ene pind til den anden pind. Det behøver slet ikke være kompliceret for, at jeg nyder det - tværtimod.

Mange teknikker ligner "en million", men er faktisk slet ikke ret svære... andre teknikker er lidt sværere at få bugt med, men når de så lykkes, er det ren jubel.

Jeg tager strikkeprøver med på nogle af mine yndlingsteknikker. Jeg medbringer forskelligt materiale til prøverne, så I kan se, hvor meget materialevalget betyder for det endelige udtryk.

Medbring
Pinde nr. 3, 3 ½ og 4.
 

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 13:00-16:00 Multikulturhuset, Sønderborg Annette Danielsen

Annette Danielsen

Annette Danielsen er designer med stort D. Det er det, hun gør, og hun er god til det! Efter over 25 udgivelser er hun en af de danske strikkedesignere, som har produceret flest modeller. Hver eneste bog er en oplevelse ind i et helt unikt univers, hvor billeder af inspiration, modeller, farver og layout går op i en højere enhed.

Annette Danielsens designs har alle en historie bag sig. Annette Danielsens modeller er godt gennemarbejdet, har smukke detaljer, varierede teknikker og en fantastisk finish. Modellerne her på siden er alle fra hendes flotte strikkebøger. Vi gør opmærksom på, at opskrifterne udelukkende findes i bøgerne, som kan tilkøbes på hver enkelt model.