Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Kirsten Nyboe Smukke Vertikale og horisontale borter

Smukke vertikale og horisontale borter

Niveau: Let øvet – erfaren

Enhver cardigan eller sweater kan blive meget flottere med en smuk bort. Borterne kan strikkes på nye projekter eller pifte enhver lidt kedelig genbrugssweater op. På workshoppen får du hands on og sammen strikker vi forskellige borter på flere niveauer. Vi strikker hulmønsterborter, snoninger, rillestrik, påfugle og tofarvede borter.

Medbring
Pinde og garnrester der passer til hinanden – gerne ca. pind 4, så går det lidt hurtigere :-).

Der må forventes en udgift på kr. 25,- til kompendie.

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 09:00-12:00 Multikulturhuset, Sønderborg Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe

Kirsten Nyboe er oprindeligt uddannet på Designskolen i Kolding. Efter at have arbejdet i industrien i rigtig mange år har hun siden 2013 designet strikkeopskrifter til garnproducenter og undervist i strik og håndfarvning. 

Kirsten ønsker at udbrede kendskabet til strik og design, og hun brænder for, at alle, der bare har den mindste interesse for strik og design, kan lære at udleve deres drømme. Hun elsker at undervise og øser gerne ud af sine erfaringer og sin viden.

I efteråret 2021 kunne hun også skrive ”forfatter” på visitkortet, idet hun har udgivet sin første bog ”EN KANT – skøn strik til alle”. Bogen kan købes hos diverse boghandlere og på hendes hjemmeside og kan lånes på biblioteket. 

Hvis du gerne vil udforske Kirstens hjemmeside, der i øvrigt er fyldt med gratis strikkevideoer, kan du se meget mere på www.kirstennyboe.dk eller besøge hendes Facebook- og Instagram-profiler ved at søge på ”Kirsten Nyboe Strikdesign”.