Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Jane Enemark Strik med trekanter

Strik med trekanter

Jane Enemark har udgivet en strikkebog med en legende tilgang til mønstre og modeller. Både sjaler ponchoer, babytæpper og meget mere er strikket i trekanter, der er strikket sammen. Det er nemt, når du lige er kommet i gang. Her kan du prøve kræfter med teknikken og Jane har alle modeller fra bogen, så du kan se, hvor meget du kan få ud af det.

Forudsætninger: Du kan slå masker op og strikke ret.

Medbring
Garn og strikkepinde der er et nr. større, end du almindeligvis ville bruge til garnet.

Det er ingen forudsætning at have bogen. Hvis du gerne vil have den, vil du kunne købe den på workshoppen.

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 13:00-16:00 Multikulturhuset, Sønderborg Jane Enemark
FOF Sønderjylland Jane Enemark
Underviser

Jane Enemark

Jane Enemark har tidligere skrevet flere bøger om pileflet, og har nu også lavet sin første bog om strik. Jane har været selvstændig siden 2001, og har udviklet mange forskellige modeller i både pil og strik. Hun fungerer desuden som underviser både i Danmark og i udlandet.

Jeg har levet af at flette pil siden 2001. Det er noget at det bedste, jeg nogen sinde er startet på. Jeg nyder at undervise og har også mange udstillinger, hvor jeg viser mine varer. Sammen med min kæreste har jeg en besøgshave på 7.000 m2, hvor vi selvfølgelig har pileflet i alle afskygninger samt skulpturer i træ og en masse dyr. Se mere på www.birkelevnaturkunst.dk.