Skip to content
FOF Sønderjylland Stine Hoelgaard Johansen Tern

Tern

Kom til en spændende og farverig workshop, hvor jeg vil vise dig forskellige måder at få tern på dit strik på. Ud fra 2 forskellige prøver, som du har strikket i forvejen og har med til workshoppen, viser jeg dig både, hvordan man henholdsvis væver og hækler flotte tern.

Det bliver en workshop, hvor der leges med garn og farver og hvor du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

Medbring
2 strikkeprøver + ekstra af samme garn og evt. flere farver + stor stoppenål + hæklenål i en størrelse som passer til din glatstrikkede prøve.

Opskrifter til strikkeprøverne finder du her:
Strikkeprøve 1
Strikkeprøve 2

Jeg medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration, samt hæklenåle.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 09:00-12:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Stine Hoelgaard Johansen
FOF Sønderjylland Stine Hoelgaard Johansen

Stine Hoelgaard Johansen

Jeg hedder Stine Hoelgaard Johansen og er uddannet håndarbejdslærer i strik og hækling fra Hellerup Håndarbejdsseminarium i 1994. Jeg har mange års erfaring som strikdesigner til diverse ugeblade og garnfirmer. 
Med årene, er det blevet mere og mere tydeligt for mig, at det ikke kun er det, at designe strik og hækling, som gør mig glad, men også det, at, formidle min store viden og erfaring gennem mange års praksis, videre.