Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Katja Dyrberg tofarvet dobbeltstrik

Tofarvet dobbeltstrik

Dobbeltstrik er en teknik, hvor der både strikkes en retside og en vrangside på samme tid. Både ret- og vrangsiden vil fremstå som glatstrik, men mønsteret i diagrammet vil dog have hver sin bund- og mønsterfarver på henholdsvis ret- og vrangsiden, modsat af hinanden.

Undervisningen vil bestå af en indføring i tofarvet dobbeltstrik, opslag i to farver, indtagninger og udtagninger samt dobbeltstrikket tofarvet rib. Du vil få udleveret et kompendie.

Medbring
Strikkepinde og garn (gerne i to farver med stor kontrast i uld og pind 4-6 mm).

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 Multikulturhuset, Sønderborg Katja Dyrberg
FOF Sønderjylland Katja Dyrberg

Katja Dyrberg