Skip to content
FOF Sønderjylland Lars Holm Laursen Up cycle din jakke

Upcycle din jakke

Har du en gammel blazer, som du er blevet træt af?
-Og hader du at strikke TO ærmer?
Så har jeg løsningen…
Du strikker ét ærme og pimper din gamle blazer med et nyt hjemmestrikket ærme. På workshoppen vil vi gennemgå hele processen fra trist og kedelig jakke til unik blazer - fra idé til slutprodukt. Kun din egen fantasi og kreativitet sætter dine grænser.

Medbring
En gammel blazer, dine favoritstrikkepinde og garn(-rester) der passer til pindene samt målebånd, opsprætter og blyant.

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 09:00-12:00 Multikulturhuset, Sønderborg
FOF Sønderjylland Lars Holm Laursen

Lars Holm Laursen

Jeg hedder Lars og er 53 år. Jeg er uddannet folkeskolelærer, men nu driver jeg min egen garnbutik, ”far_strikker” i Grenå, hvor jeg nyder at servicere kreative garnelskere. 
Jeg har strikket i knap 25 år, men blev først ”officiel” strikker for 4 år siden. Jeg nyder processen med skabe noget med hænderne og den indre ro, som det kreative univers giver.  Et smukt resultat er en ekstra bonus som giver en selvtilfredsstillelse. Til trods for at jeg lever at sælge ”nyt” garn, finder jeg en tilfredsstillelse ved at bruge rester som supplement til mine projekter.