Skip to content
FOF Sønderjylland Stine Hoelgaard Johansen Vævestrik med en farve

Vævestrik med én farve

Vævestrik er en strikketeknik, som er kendt for, at man strikker med to farver, men med én farve ad gangen, så der ikke hænger tråde på bagsiden af arbejdet. 

Stine, aftenens underviser, har valgt at dykke ned i et område indenfor vævestrik, og har fundet mønstre frem til jer, som kun strikkes med én farve. Flotte mønstre, som giver en lækker struktur, og som stille og roligt dukker frem fra jeres pinde, i takt med at I har masker i hvile enten foran eller bag arbejdet. En sjov og anderledes måde at arbejde med maskerne på.

Medbring
2 nøgler garn i lyse eller klare farver (IKKE sort/koksgrå/marineblå) + tilhørende pinde. Prøverne skal strikkes frem og tilbage.

Information

  • Dato 15.06.2024-15.06.2024
  • Adresse FOF, Kasernen, Sønderborg
    Gerlachsgade 5C, 5
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 15.06.2024 14:00-17:00 FOF, Kasernen, Sønderborg
FOF Sønderjylland Stine Hoelgaard Johansen

Stine Hoelgaard Johansen

Jeg hedder Stine Hoelgaard Johansen og er uddannet håndarbejdslærer i strik og hækling fra Hellerup Håndarbejdsseminarium i 1994. Jeg har mange års erfaring som strikdesigner til diverse ugeblade og garnfirmer. 
Med årene, er det blevet mere og mere tydeligt for mig, at det ikke kun er det, at designe strik og hækling, som gør mig glad, men også det, at, formidle min store viden og erfaring gennem mange års praksis, videre.