Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev

Vævestrik

Her ligger mange af mine yndlingsteknikker gemt. Vævestrik giver mig en stor strikkeglæde - både fordi det er sjovt at strikke, men også fordi det kommer så flot ud af mine strikkepinde.

Mulighederne indenfor vævestrik er stor: Det kan være ensfarvet, tofarvet eller trefarvet - og stadigvæk strikkes der kun med én farve ad gangen.

Mange har tendens til at strikke vævestrik ret fast - det skal vi have ændret på ved hjælp af små tricks og bevidsthed om, hvad vores fingre foretager sig.

Jeg tager strikkeprøver med, som jeg har udviklet på gennem årene. Jeg medbringer forskelligt materiale til prøverne, så I kan se hvor meget materialevalget betyder for det endelige udtryk.

Medbring
Pinde nr. 3, 3 ½ og 4.

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Multikulturhuset, Sønderborg
    Nørre Havnegade 15
    6400 Sønderborg
  • Bemærkninger Denne workshop er udbudt af foreningen Garn uden Grænser, hvorfor FOF’s sædvanlige betalingsbetingelser ikke er gældende. Købet er bindende og billetten kan ikke refunderes. Vær opmærksom på, at du skal have armbånd for at kunne deltage i Strikkefestivalens aktiviteter. Læs mere på www.garnudengraenser.dk.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 09:00-12:00 Multikulturhuset, Sønderborg Annette Danielsen

Annette Danielsen

Annette Danielsen er designer med stort D. Det er det, hun gør, og hun er god til det! Efter over 25 udgivelser er hun en af de danske strikkedesignere, som har produceret flest modeller. Hver eneste bog er en oplevelse ind i et helt unikt univers, hvor billeder af inspiration, modeller, farver og layout går op i en højere enhed.

Annette Danielsens designs har alle en historie bag sig. Annette Danielsens modeller er godt gennemarbejdet, har smukke detaljer, varierede teknikker og en fantastisk finish. Modellerne her på siden er alle fra hendes flotte strikkebøger. Vi gør opmærksom på, at opskrifterne udelukkende findes i bøgerne, som kan tilkøbes på hver enkelt model.