Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Kreativ tegning hos FOF

Kreativ tegning

Kreativ tegning

Ser du ofte tegninger, hvor du tænker: ”Hvor er det bare godt tegnet!” og ønsker, at det var dig, der kunne gøre det samme med en blyant i hånden? Og er du vant til at tegne?

Hvis du nikker ja, så er dette et passende kursus til dig. Her kan du lære nye tegneteknikker, som bringer dine tegninger op på et højere niveau. Du kommer ud af din komfort zone, udvider din horisont og lære små fif, som gør dine tegninger til kunst. Vi tegner både sort/hvidt og med farveblyanter.

Teknikkerne øver du på opgaver, som jeg nøje har udvalgt. Derefter vælger du selv, hvad du vil tegne, naturligvis med individuel hjælp fra mig.

Materialer: Du skal selv medbringer selv tegnepapir A3 eller A4-format, en HB-blyant, en blød blyant f.eks. 6B, viskelæder og blyantspidser. Desuden medbringer du de farveblyanter, som du har hjemme og eventuelt andre tegneredskaber. På første aften forklarer jeg, hvad vi kommer til at lave på kurset og hvilke materialer, vi skal bruge. Det er meget muligt, at du allerede har alle materialerne, ellers må du lave et lille tilkøb efter eget behov.