Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Spansk

Spansk

Hola!

Er du også faldet for det smukke, spanske sprog, der tales i mere end 20 forskellige lande i verden?

Med et FOF sprogkursus i spansk kan du blive klædt på til din næste rejse til Spanien eller Sydamerika og opleve landenes kultur på en helt ny måde.  

Med spanskundervisning i FOF kan du også profilere dig overfor virksomheder, der handler med Spanien eller Sydamerika. Du kan også bruge vores spanskundervisning til at få et forspring på studiet eller tilføre dit CV nogle værdifulde kompetencer.  

Uanset, hvilket spansk-niveau du har, så har FOF det rette kursus for dig. Vi tilbyder spanske sprogkurser på mange forskellige niveauer. Vi har spansk for begyndere, hvor du lærer sproget og grammatikken fra bunden. FOF tilbyder også spanskundervisning for øvede, hvor fokus vil være på at træne samtaleevnerne og udbygge dit ordforråd.  

Du kan altid følge med i oversigten nedenfor og se, hvilke spanskhold du kan tilmelde dig nu eller i den kommende sæson.

Hvis du allerede kan noget spansk, men er i tvivl om dit niveau, kan du finde hjælpe i vores niveaubeskrivelser.