Italiensk mad – lær af en italiensk kok
Drømmer du om at mestre det ægte italienske køkken? På dette kursus i italiensk mad lærer du at lave både klassiske og moderne retter med inspiration fra hele Italien – fra frisklavet italiensk pasta til sprød italiensk pizza.
Undervisningen varetages af Mauro, kendt fra Café La Maschera di Ferro i Hjørring. Som italiensk kok bringer han både opskrifter, teknikker og små historier om italiensk sprog og kultur direkte ind i køkkenet. Vi arbejder med gode råvarer og traditionelle metoder, så du kan tage smagen af Italien med hjem.
Praktisk information
Udgifter til råvarer afregnes med underviseren: ca. 60-75 kr. pr. mødegang
Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv
Der undervises hver 2. uge
Undervisningen foregår på en blanding af dansk, italiensk og engelsk
Tilmeld dig og oplev, hvordan madlavning kan blive en rejse til Italien – uden at forlade køkkenet.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 10.09.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
2 | Onsdag 24.09.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
3 | Onsdag 08.10.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
4 | Onsdag 22.10.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
5 | Onsdag 05.11.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
6 | Onsdag 19.11.2025 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
Se alle Se færre |
Underviser i flg. fag
Italiensk madlavning m.m. og italiensk
Faglig baggrund
Kok i restauranten La Maschera di Ferro i Hjørring