Skip to content

Her kan du få foredrag og kurser i 5 kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø. Hvis et kursus allerede er startet, kan du stadig nå at deltage. Ring til os på tlf. 7025 5050 (mandag-torsdag kl. 10-14)

Mad og drikke

Mad og drikke

Madlavning for alle

Kan du lide at lave mad? Madlavningskurser er for dig, der elsker at lave mad, og gerne vil blive klogere på teknikker og råvarer.

Vær med på hold og lær at lave spændende, sunde og lækre retter. Det kan handle om mad fra alle verdenshjørner, og det kan handle om mad ud fra særlige behov eller allergier. Det kan være gourmet, grøn eller hverdagsmad. Det vigtigste er, at vi laver maden sammen, at vi mødes om maden. Sammen bliver vi klogere på råvarerne, og forskellige madlavningsteknikker og klogere på hvordan man tilbereder et lækkert måltid.

Madlavningskurser er for alle, både begyndere og øvede. Der vil altid være et hold til dig. Så hvad kan du tænke dig? Kom og vær med på holdet!

Mennesker mødes om mad

Du kan tilmelde dig et af vores madlavningskurser nedenfor, og nedenfor se vores aktuelle kurser. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os