Skip to content

Vegetar og Vegan mad

På dette kursus får du inspiration til velsmagende retter til både hverdag og fest.

Vi laver 2-3 retters menu med mindst en vegansk ret. Vi reviderer mange klassiker og laver mad fra det meste af Europa, men også fra resten af verden.

Kurset er for nye vegetarer, men også for dig som ikke er vegetar, men gerne vil inspireres til at spise mindre kød. Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.

Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren. Vejl. pris 80-150 kr. pr mødegang.

Husk forklæde og små bøtter, hvis der er rester. 

Information

  • Dato 04.09.2025-27.11.2025
  • Adresse Bangsbostrand Skole
    Søndergade 200
    9900 Frederikshavn
  • Lokale 42 - køkken
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer afregnes med underviseren. Vejl pris ca. 80-150 kr. pr. mødegang.Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv. Der undervises hver. 2. uge

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.09.2025 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
2 Torsdag 18.09.2025 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
3 Torsdag 02.10.2025 18:00-20:45 Bangsbostrand Skole Isabelle Villard
Se alle Se færre
Underviser

Isabelle Villard

Jeg underviser på FOF i fransk, fransk madlavning og molekylær køkken.

Jeg er franskmand, fransklærer og kemilærer på VUC Aarhus, hvor jeg underviser kemi Online, HFe og GS.

Jeg bor i Frederikshavn.