Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Hensynstagende yoga hos FOF-Vest

Hensyntagende yoga

Hensyntagende yoga

Dette hold for dig, der på grund af nogle skavanker ikke kan deltage på et almindeligt yogahold. 

Øvelserne fremmer din smidighed, styrke og balance – og det foregår i et roligt tempo med pauser undervejs. Det er en blid form for yoga, hvor vi arbejder med at være til stede i kroppen, mens den bevæger sig. Vi har meget fokus på åndedrættet, både mens vi bevæger os og er i stillingerne.  

Undervisningen starter med en vejrtrækningsøvelse og afsluttes med en afspænding ca. 15 minutter. Imellem det arbejder vi hele kroppen igennem, og hver gang er der fokus på et bestemt sted i kroppen, f.eks. nakke/skuldre, ryg, hofter, fødder eller bindevæv. 

Jeg lægger meget vægt på, at deltageren lytter til sin egen krop. Hvis noget er for vanskeligt eller ikke føles rigtigt for dig, kan du springe over, eller jeg viser en anden måde at lave stillingen på. For eksempel kan nogle af øvelserne laves på en stol. Eller hvis balancen er udfordret, kan man i balanceøvelserne støtte sig til en væg. 

Du kan deltage, uanset om du kender til yoga eller ikke har prøvet det før. Der tages individuelle hensyn, og der er max. 7 deltagere på holdet. 

Jeg har undervist i yoga siden 2017 og er uddannet hos Yogauddannelsen v/Tanja Sofie i Vejle.