Skip to content
Kurser i naturen hos FOF-Vest

Friluftsliv

Kurser til dig der elsker naturen og friluftslivet

Leder du efter kurser der giver nye muligheder i naturen? Så har vi hos FOF Vest forskellige typer af kurser, som kan give dig inspirerende og lærerige erfaringer, du kan få gavn af igen og igen.

Du kan bl.a. finde kurser i jagt, så du kan få jagttegn og blive klædt godt på til at blive jæger, og samtidig bruge mange flere timer ude i det fri. Her vil du blive bekendt med dyrelivet i området, lære om håndtering af våben og om jagtlovgivningen. 

At være aktiv i naturen er berigende for krop og sjæl. Det gælder også, når vi gør det sammen med familie/venner eller menneskets bedste ven. Mulighederne er mange. Kig nedenfor og lad dig inspirere.  

Kom ud og oplev mere af Danmark og verden, se alle vores ture- og rejseoplevelser her. 

Du er i gode hænder på vores kurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede, erfarne og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø.  

Tilmelding friluftslivskurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i friluftsliv. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores friluftslivskurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér
Naturvandring med FOF Vest

Endagsture

Ture ud i naturen

Her finder du oplevelser, der giver dig mulighed for at smage på naturen og dens råvarer, lære om alt i og ved skoven, stranden m.m. i den vestjyske natur.