Skip to content
Klaverundervisning hos FOF

Klaver

Klaverundervisning for alle

Kurset henvender sig både til dig, der er helt nybegynder, eller dig, der har spillet i flere år. Du vil stifte bekendtskab med de mest universelle genrer og lære om den mere teoretiske del af musikken, akkorder, noder og hørelære.

Er du allerede i gang med klaveret, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i der, hvor du er, og giver dig ny inspiration og hjælper dig videre med musikken. Med tiden fokuserer vi mere på, hvad du specielt finder interessant. Rytmisk og/eller klassisk musik efter aftale med læreren.

Undervisningen er tilrettelagt og prisen beregnet ved 3 deltagere pr. hold.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 02.02.2024 09:30-11:00 FOF Vindegade 72 Veronika Sofia Gamborg
2 Fredag 09.02.2024 09:30-11:00 FOF Vindegade 72 Veronika Sofia Gamborg
3 Fredag 23.02.2024 09:30-11:00 FOF Vindegade 72 Veronika Sofia Gamborg
Se alle Se færre

Veronika Sofia Gamborg

Mit navn er Veronika Sofia Gamborg, og jeg er sanger, logopæd, musikunderviser og stemmenørd. Jeg underviser i sang og stemmetræning på FOF i Odense. 
I 2019 afsluttede jeg MGK i klassisk sang, og nu læser jeg KA i Audiologopædi på SDU, samt arbejder i Odense Domkirke og Paarup kirke som sanger. På trods af min klassiske baggrund har jeg en stor passion for rytmisk musik, især jazz, pop og heavy, og i min fritid synger jeg i et rockband. Jeg har før undervist i klaver, sang og sangskrivning privat i 8 år, og har altid nydt at se mine elever vokse, udforske deres potentiale og have det sjovt sammen.