Skip to content

Yoga med fokus på ryggen - hensyntagende

Yoga med fokus på ryggen - hensyntagende

Yoga med fokus på ryggen - hensyntagende er et skræddersyet hold designet til dig, der dagligt oplever gener eller skavanker i nakken, ryggen, skuldrene eller lænden. Hvis du ønsker at lindre dine smerter og genoprette balancen i din krop, er dette hold det rette valg for dig.

Underviseren på dette hold er Victoria Nord, en erfaren yogainstruktør med ekspertise inden for hensyntagende yoga. Victoria har en dyb forståelse for de udfordringer, du står over for, og vil guide dig gennem skånsomme yogaøvelser, der specifikt fokuserer på at afbalancere dine muskler og led samt øge smidigheden og styrken i ryggen, skuldrene og nakken. Ved at arbejde med disse områder kan du opleve en reduktion af gener og skavanker.

På dette hold vil vi fokusere på at skabe helbredende effekter gennem yogaøvelser med lav puls, der aktiverer det parasympatiske nervesystem. Denne tilgang adskiller sig fra almindelig rygtræning, da vi arbejder med hele kroppen for at skabe helbredelse og genopretning. Hver session vil starte og slutte med afspænding, hvilket giver dig mulighed for at finde ro og fordybelse i din praksis.

Uanset om du er begynder eller erfaren yogaudøver, er dette hold åbent for alle, der ønsker at finde lindring og styrke i deres ryg og krop. Kom og vær med til at genopdage velvære og balance gennem yoga.

Praktisk information

Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.


Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelige hold inden for det pågældende emne. Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har.

Ved tilmelding erklærer du, at du er "handicappet i forhold til emnet".