Skip to content
Kursister på portræt-fotokursus ved FOF Aarhus, underviser Peer Henning Mortensen

IT og foto

Bliv fortrolig med IT og foto på kursus hos FOF Aarhus

Har du erhvervet dig en ny iPhone, iPad eller Mac, som du gerne vil lære bedre at kende? Vil du gerne øge dine kompetencer med et kursus i SEO, WordPress eller Photoshop? Drømmer du om at blive bedre til fotografering?

På et af vores IT- eller fotokurser kan du blive mere fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål. Vi tilbyder både kurser for begyndere, der har brug for en grundlæggende introduktion, og kurser for øvede, der ønsker at videreudvikle sine evner.

IT-kurser hos os

Har du brug for en introduktion til din nye iPad, iPhone eller Mac-computer, kan du komme på et kursus, hvor du lærer om dit Apple-produkt, apps, indstillinger og tips og tricks. Hvis du har brug for at øge dine digitale kompetencer, kan et kursus i Excel, WordPress, SEO eller et Adobe-kursus i programmer som Photoshop og Lightroom hos FOF Aarhus være relevant for dig.

Fotokursus for alle

Vil du gerne blive bedre til at fotografere og tage billeder med dit spejlreflekskamera, kan du komme på et fotokursus hos os. Du kan enten gå på et hold for nybegyndere eller for fortsættere. Derudover tilbyder vi kurser i billedredigering og billedbehandling, hvor du kan lære mere om opsætning og præsentation af dine billeder.

FOF Inspiration

Familie på fotokursus

Tanja's konfimationsgave blev starten på et foto-læringsforløb for hel familien