Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Fotosession portrætfoto - "Pigen med perleøreringen" - Fotokursus ved FOF Aarhus.

IT og foto

Bliv fortrolig med IT og foto på kursus hos FOF Aarhus

Vil du gerne øge dine digitale kompetencer med et kursus i WordPress eller Photoshop? Eller drømmer du om at blive bedre til fotografering med alt det indebærer af lys, komposition, indstillinger mm.?

På et af vores IT- eller fotokurser kan du blive mere fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål. Vi tilbyder både kurser for begyndere, der har brug for en grundlæggende introduktion, og kurser for øvede, der ønsker at videreudvikle sine evner.

IT-kurser hos os

Hvis du har brug for at øge dine digitale kompetencer, kan et kursus i WordPress eller et Adobe-kursus i programmer som Photoshop og Lightroom hos FOF Aarhus være relevant for dig.

Fotokursus for alle

Vil du gerne blive bedre til at fotografere og tage billeder med dit spejlreflekskamera, kan du komme på et fotokursus hos os. Du kan enten gå på et hold for nybegyndere eller for fortsættere. Derudover tilbyder vi kurser i billedredigering og billedbehandling, hvor du kan lære mere om opsætning og præsentation af dine billeder.

tegning

Portrætter med blyant

Lær de grundlæggende teknikker til protrættegning, fx skraveringsmetoder, kompositioner m.m..