Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede af kursist på fotokursus ved FOF Aarhus, underviser Peer Henning Mortensen

IT og foto

Bliv fortrolig med IT og foto på kursus hos FOF Aarhus

Har du erhvervet dig en ny iPhone, iPad eller Mac, som du gerne vil lære bedre at kende? Vil du gerne øge dine kompetencer med et kursus i SEO, InDesign eller Photoshop? Drømmer du om at blive bedre til fotografering? Eller har du brug for at blive certificeret dronepilot?

På et af FOF Aarhus’ IT- eller fotokurser kan du blive mere fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål. FOF Aarhus tilbyder både kurser for begyndere, der har brug for en grundlæggende introduktion, og kurser for øvede, der ønsker at videreudvikle sine evner.

IT-kurser hos FOF Aarhus

Har du brug for en introduktion til din nye iPad, iPhone eller Mac-computer, kan du komme på et kursus, hvor du lærer om dit Apple-produkt, apps, indstillinger og tips og tricks. Hvis du har brug for at øge dine digitale kompetencer, kan et kursus i Excel, WordPress, SEO eller et Adobe-kursus i programmer som InDesign, Photoshop og Lightroom hos FOF Aarhus være relevant for dig. Du kan også lære om film og storytelling og få professionel undervisning i filmiske greb. Derudover kan du tage den økonomiske styring med et kursus i bogføring og regnskab.

Fotokursus hos FOF Aarhus

Vil du gerne blive bedre til at fotografere og tage billeder med dit spejlreflekskamera, kan du komme på et fotokursus hos FOF Aarhus. Du kan enten gå på et hold for nybegyndere eller for fortsættere. Derudover tilbyder FOF Aarhus kurser i billedredigering og billedbehandling, hvor du kan lære mere om opsætning og præsentation af dine billeder.

Dronekursus hos FOF Aarhus

Hos FOF Aarhus kan du også tage på droneskole og få en certificeret dronepilotuddannelse i samarbejde med MyDroneAcademy. Her får du mulighed for at kunne bruge din drone til erhvervsformål i byen og kan få certifikat på dine evner.

FOF Inspiration

Familie på fotokursus

Tanja's konfimationsgave blev starten på et foto-læringsforløb for hel familien