Skip to content

Annoncører

Her på siden præsenterer vi alle vore annoncører og de mange lokale erhvervsdrivende, som støtter op om FOF Djursland.

'FOF er vigtig i lokalsamfundet- det vil jeg gerne bakke op om'.

Købmand René Povlsen, der driver Meny i Rønde, har i flere år annonceret i FOF Djurslands kursusprogram. FOF har taget en snak med ham om, hvad hans syn er på FOF og spurgt ind til, hvorfor han vælger at annoncere i et aftenskolekatalog.

Hvorfor vælger du at annoncere i FOF Djurslands kursuskatalog?

'Det er der flere grunde til. Jeg vil gerne bakke op om noget, der har værdi i lokalsamfundet. Og det har FOF Djursland.'

Hvilken rolle spiller FOF i lokalsamfundet?

For mig at se, så er FOF med til at tage hånd om vigtige samfundsspørgsmål. I vor tid er der f.eks. meget fokus på sundhed – både blandt borgerne og i samfundet som helhed. Den slags opfanger Lene Fribo, FOF Djurslands skoleleder. Så finder hun foredragsholdere, der kan være med til at gøre folk klogere på sundhed. På den måde er Lene med til at løfte sundhed op i et større perspektiv, samtidig med, at FOF helt konkret gør noget godt for borgerne i vores lokalsamfund. Og her tænker jeg ikke bare på sundhed. FOF tilbyder meget, der har værdi for lokalsamfundet.

Kan du uddybe det?

Lene Fríbo er utrolig engageret i at styrke fællesskabet i vores lokalsamfund. Der skal være noget, som kan samle folk. I et lille samfund som vores er det utrolig vigtigt, at vi har et godt netværk. Det er Lene med til at sikre. Så det er også en del af forklaringen på, at jeg bruger annoncekroner på at bakke op om FOF. Men derudover så har det selvfølgelig også en betydning, at FOF Djurslands kursusprogram bliver husstandsomdelt på hele Djursland. Som person bakker jeg op om det gode sag. Som købmand så håber jeg selvfølgelig også, at min annonce kan være med til at skabe synlighed omkring Meny og vores mange gode varer.

Rasmus Jakobsen Aps

Friskfisken


 

 

 Louise

 BolignytActiv Rengøring