Skip to content
Pilefletkursus FOF

Pileflet

Pileflet

Har du passion for at flette i pil?

Her har du mulighed for at lære at flette i pil enten som helt nybegynder eller komme videre med flotte kurve og produkter i pil, hvis du har prøvet det før.
Du får mulighed for at lave flotte produkter til hjemmet, som du kan bruge igen og igen. Fuglehuse, kurve og meget andet kan også bruges til gaver. Fold dig kreativt ud sammen med andre flettere. Vi byder også på flettecaféer, hvor du kan sidde med andre pileflettere og dele din passion, erfaring og få inspiration, uden underviser.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser. Finder du siden tom, er det fordi, der ikke er flere planlagte kurser lige nu, men kom forbi senere og se, hvad vi har at byde på. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os med gode idéer til aktiviteter, du synes, vi skal have på programmet. Send en mail til os på f@f-djursland.dk

Bemærk: Der må påregnes udgifter til materialer, dette afregnes direkte med underviseren

Se alle vores håndværkskurser her.