Skip to content
Sommeraktiviteter hos FOF København

Sommeraktiviteter

Grib sommeren og tag med på sommerkurser, workshops og ture med FOF København

Hvad byder din sommerferie på? Vil du gerne fordybe dig i et kunstnerisk fag, tage et lynkursus i et sprog før udenlandsrejsen, eller komme helt ned i kroppen med et yogakursus? Se alle de mange muligheder her på siden med alle vores korte kurser i juni, juli og august – der er over 100 forskellige aktiviteter for både børn, familier og voksne i hele hovedstaden.

Sommeroplevelser for enhver smag!

Tilbring sommeren med FOF København. Vi har planlagt et spændende sommerprogram med korte kurser, intensive forløb og workshops samt rundvisninger og ture til dig, som ønsker at forkæle dig selv med faglig fordybelse og lærerige fællesskaber.

Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre, workshops kun for børn og kurser til voksne, som ønsker at dykke ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælp at koble af fra hverdagens travlhed.

Er dit barn klar på nye udfordringer i køkkenet, eller er det mere keramik, som trækker? Har du lyst til at være kreativ med hele familien, eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer? Vores sommerferieaktiviteter rummer alt fra yoga, pilates eller sejlads til kokkeskole, fotokursus, musik og tegnecamp.