Skip to content
Sommeraktiviteter hos FOF København

Sommeraktiviteter

Grib sommeren og tag med på sommerkurser, workshops og ture med FOF København

Sommerferien starter tidligt i år! Her på siden kan du finde korte kurser i maj, juni, juli og august. Der er masser af sjove oplevelser for store og små i hele hovedstaden. Bliv inspireret i vores nye, store sommerkatalog.

Sommeroplevelser for enhver smag!

Hvem har ikke savnet at komme uden for hjemmets fire vægge, se andre mennesker, få nye input og bare OPLEVE igen! Ryst corona-kulleren af dig og tilbring sommeren med FOF København. Vi har planlagt et spændende sommerprogram med korte kurser, intensive forløb og workshops samt rundvisninger og ture til dig, som tørster efter at forkæle dig selv med faglig fordybelse og lærerige fællesskaber.

Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre, workshops kun for børn og kurser til voksne, som ønsker at dykke ned i f.eks. et kreativt fag eller hjælp at koble af fra hverdagens travlhed.

Er dit barn klar på nye udfordringer i køkkenet, eller er det mere keramik, som trækker? Har du lyst til at være kreativ med hele familien, eller har du brug for tid til dig selv med plads til både fordybelse og nye udfordringer? Vores sommerferieaktiviteter rummer alt fra yoga, pilates eller sejlads til kokkeskole, fotokursus, musik og tegnecamp.